Cum instalez fisiere .deb folosind iFile [video]

In cele ce urmeaza o sa va prezint un tutorial pentru a instala fisiere .deb pe iPhone-ul vostru folosind aplicatia iFile.

Pasul 1:

In primul rand aveti nevoie de tweak-urile Safari Download Plugin si Safari Download Manager pe care le gasiti in Cydia. Primul este gratuit, pe cand cel de-al doilea este cu plata.

Pasul 2:

Acum trebuie sa instalati aplicatia iFile care este de asemenea disponibila in Cydia intr-o varianta trial cu anumite functii valabile, iar daca vreti sa beneficiati de varianta completa, va trebui sa platiti.

Pasul 3:

Descarcati fisierul .deb pe care vreti sa-l instalati folosind browser-ul Safari.

Pasul 4:

Acum deschideti iFile, bifati din meniu Show Hidden files On si navigati catre var/mobile/Library/Downloads unde se afla fisierul .deb descarcat mai devreme. Apasati pe el si alegeti optiunea Installer. Dupa cateva momente, fisierul .deb respectiv va fi instalat in iPhone-ul vostru. Faceti un respring terminalului, dupa care ar trebuie sa vedeti iconita aplicatiei pe care tocmai ati instalat-o.

Mai jos va pun la dispozitie si un tutorial video un engleza care va explica exact pasii de mai sus:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XmlnFzV5UUQ[/youtube]

PROMOȚIE: iPhone 5S la doar 1899 lei. Detalii aici

Articole asemănătoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>