Află cine te-a șters de pe Facebook cu această aplicație pentru iPhone

0

Una dintre cele mai dorite opțiuni de pe rețeaua de socializare dorită de către toți utilizatorii acesteia, peste un miliard la număr, este posibilitatea de a vedea cine nu vrea să vă mai fie prieten și, deși multe aplicații spun că fac acest lucru, când ajungeți să le testați aflați că nu este chiar așa, de cele mai multe ori fiind păcăleli pentru a vă determina să le faceți trafic și să vedeți reclamele afișate.

Ei bine, am descoperit o aplicație care chiar face ceea ce spune în descriere: vă ajută să identificați acele persoane care v-au șters din lista de prieteni de pe Facebook. Who Deleted Me for Facebook este numele acestea și este disponibilă în mod gratuit pe App Store, atât pentru iPhone, cât și pentru utilizatorii de iPad.

Who Deleted Me for Facebook are nevoie practic de acces la lista de prieteni de pe Facebook pentru a putea urmări apoi activitatea acestora. În momentul în care cineva vă șterge, voi veți afla imediat acest lucru direct de pe propriul telefon iPhone. Însă, din păcate, posibilitatea de a vedea cine vă șterge de pe Facebook se aplică doar din momentul în care instalați aplicația pe iPhone și nu puteți vedea astfel cine v-a șters înainte. Însă, chiar și așa, Who Deleted Me for Facebook reprezintă o metodă foarte bună și simplă de a urmări acele persoane care v-au șters de pe Facebook, în cazul în care acest lucru este atât de important pentru voi.

Aplicația, deși este disponibilă din anul 2009, a fost limitată de către Facebook pentru că nu se încadra în politicele rețelei de socializare. Acum, developer-ul acesteia susține că odată cu noua versiune, cei de la Facebook nu ar mai trebui să aibă ceva de comentat. Practic, aplicația analizează periodic lista de prieteni, comparând-o tot timpul cu cea de pe rețeaua de socializare de la momentul respectiv, iar când vor exista diferențe, voi veți afla despre acest lucru.