Apple a anunțat data de prezentare a iOS 11, macOS 10.13, tvOS 11 și watchOS 4

0

În cursul zilei de astăzi, Apple a anunțat, surprinzător de devreme, perioada în care va avea loc conferința din cadrul WWDC 2017, ca fiind 5 – 9 Iunie.

Asta înseamnă că, așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Apple va dedica prima zi a conferinței WWDC 2017, adică ziua de 5 iunie prezentării noilor sisteme de operare pentru iDevice-uri, Mac-uri, Apple Watch și Apple TV, adică iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 și tvOS 11.

Conferința va avea loc în McEnery Convention Center din orașul San Jose, un alt lucru cel puțin ciudat, având în vedere că până acum, în ultimii ani, compania Apple susținea astfel de evenimente în sediul din San Francisco.

Probabil noua locație are legătură cu faptul că Apple dorește să invite cât mai mulți developeri și membri ai presei la acest eveniment, considerat unul dintre cele mai importante ale companiei din acest an.

Biletele vor fi puse în vânzare pe data de 27 Martie, iar participanții vor fi aleși printr-un sistem aleatoriu. Costul participării este de 1600 dolari.

Revenind la ceea ce interesează pe toată lumea, se pare că data de 5 iunie va fi data oficială când iOS 11 va fi lansat pentru developerii de aplicații, urmând la o dată ulterioară, de obicei peste o săptămână sau chiar două, să fie lansată și prima versiune de iOS 1 Public beta 1 pentru toți ceilalți utilizatori care vor să testeze noile funcții ale sistemului de operare pentru iPhone, iPad și iPod touch.

Și, încă un lucru foarte important, tot acest eveniment va fi transmis în direct de către Apple pentru ca toată lumea interesată să poată afla imediat despre noutățile pe care le vor aduce iOS 11, macOS 10.13, tvOS 11 și watchOS 4.