iPhone 6S Roz – Așa ar putea să arate

3

iPhone 6S va fi disponibil într-o nouă culoare față de iPhone 6, dacă luăm în considerare ultimele zvonuri, fiind vorba despre rose gold, cea pe care Apple o folosește deja pe unul dintre modelele de Apple Watch disponibile pe piață.

Dacă nu vă puteți imagina cum ar arăta un iPhone 6S roz, ei bine, imaginile de mai jos vă ajută în acest sens. Acestea au fost publicate pe o rețea de socializare din China, însă culoarea nu este exact cea pe care Apple ar putea s-o ofere pe terminalul iPhone 6S. După cum vedeți, telefonul din imagini are o culoare roz, păstrând acele dungi inestetice de pe spatele carcasei pe alb.

Chiar și așa, un iPhone 6S roz ar putea fi alegerea multor clienți sau cliente, mai ales în rândul celor care vor să îl ofere cadou persoanei iubite.

Ultimele informații despre iPhone 6S sugerează că telefonul celor de la Apple va veni echipat cu un procesor mai puternic, A9, o cameră principală de 12MP și una frontală FaceTime de 5MP, perfectă pentru cele mai bune selfie-uri, 2GB memorie de RAM, tehnologia Force Touch implementată direct în ecran, senzor de amprente Touch ID îmbunătățit și, evident iOS 9. Din punct de vedere al dimensiunilor, deși vorbim despre un telefon din generația „S”, care practic ar trebui să fie la fel ca versiunea anterioară, iPhone 6S va totuși o idee, insesizabilă ce-i drept pentru utilizatori, mai gros, mai lung și mai lat. Mai exact, iPhone 6S va fi cu aproximativ 0.2mm mai gros, cu 0.16mm mai înalt și cu 0.13mm mai lat.

iPhone 6S urmează să fie lansat în luna Septembrie, iar ultimele zvonuri indică data de 11 Septembrie pentru evenimentul de prezentare a noului telefon.

  • Raluca

    Sincer nu mi se pare nimic atractiv la culoarea acestui model de telefon pe care Apple il va lansa. Ar fi mai ok unul silver sau black, rozul este prea cocalaresc.

  • Acum, la atata timp de la lansare, s-a dovedit ca s-au gasit destui ”stilati” care sa-si cumpere iphone-ul pe culoarea asta.
    Nu stiu cum or fi fost vanzarile pe roz in US/UK sau alte tari, dar cel putin la noi s-au dat destule. Romanii au gusturi, ce sa mai. :))

  • Cocalaresc sau nu.. avem multe in service.. proprietarele sunt chiar simpatice 🙂