iPhone 7 vs. iPhone 6S (Video)

0

iphone 7 vs iphone 6s first video

În cursul serii trecute, pe site-ul de microblogging Weibo, a fost publicat un scurt clip video în care ne este comparat în premieră noul iPhone 7 cu actualul iPhone 6S.

Confirmând zvonurile apărute pe internet până acum, noul iPhone 7, după cum vedeți, aduce câteva mici schimbări pe partea de design. În primul rând, camera de pe spate arată altfel, de data aceasta, Apple implementând un obiectiv ceva mai mare, mai proeminent, ceea ce înseamnă că vom avea parte de o îmbunătățire semnificativă la nivelul calității fotografiilor pe care le vom efectua cu noul telefon.

În al doilea rând, dungile de pe spatele carcasei nu mai traversează telefonul dintr-o parte în alta în mod vizibil, acestea fiind mutate pe marginile telefonului.

În al treilea rând, poate cea mai importantă schimbare, Apple se pare că va renunța la portul jack de pe iPhone 7, după cum vedeți și în imaginile de mai jos. În locul acestuia apare un nou difuzor, ceea ce înseamnă că iPhone 7 va avea un sistem audio stereo, la fel ca tableta iPad Pro.