iPhone 8 va costa nu mai puțin de 1000 de dolari

0

Citând o sursă foarte apropiată companiei Apple, se pare că noul iPhone 8, modelul premium ce va fi lansat anul acesta de gigantul din Cupertino, va costa 1000 de dolari.

Zvonurile susțin că următoarea generație a terminalului iPhone, ce va fi denumit generic iPhone 8, și care va fi lansat spre sfârșitul acestui an de către compania Apple, va dispune de un ecran OLED care costă mai mult decât tradiționalul LED implementat până acum în ultimele modele de iPhone. Mai mult, celelalte îmbunătățiri, precum o capacitate de stocare mai mare, opțiunea de încărcare wireless vor cauza o creștere semnificativă a modelului de bază al terminalului iPhone 8, care cel mai probabil va porni de la 32GB memorie.

Dacă vi se pare anormal ca un iPhone să coste atât de mult, ei bine, gândiți-vă că acum un iPhone 7 Plus cu 256GB capacitate costă nu mai puțin de 969 euro.

Pe lângă prețul piperat, aceeași sursă confirmă și câteva alte zvonuri apărute până acum în legătură cu design-ul noului iPhone 8. Vorbim așadar despre un ecran cu marginile curbate, de aproximativ 5.8 inch, cu butonul Touch ID implementat direct în ecran.

Ceva nou însă de când au apărut zvonurile despre iPhone 8 este faptul că Apple ar putea renunța și la butoanele fizice de volum și switch-ul silențios. Pe lângă asta, iPhone 8 va include o baterie de o capacitate mult mai mare decât cea a iPhone-ului 7 Plus.

Alături de iPhone 8, Apple se pare că pregătește pentru anul acesta și două noi generații ale terminalului iPhone 7 și iPhone 7 Plus, ce vor fi evidențiate probabil prin litera „S”, ce vor aduce îmbunătățiri asupra performanțelor.

iPhone va ajunge anul acesta la generația a zecea, ceea ce înseamnă că Apple va trebui să surprindă pe toată lumea cu ceva spectaculos. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, cu siguranță multă lume va fi profund dezamăgită, mai ales că terminalele iPhone 7 și 7 Plus nu aduc mari schimbări față de generațiile mai vechi, iPhone 6S și chiar iPhone 6, din punct de vedere al design-ului.