Producția iPhone 8 va începe mai devreme decât de obicei

0

Apple va începe producția noului model iPhone 8 mai devreme decât ne-am fi așteptat, conform unei informații venite din partea companiei BlueFin Research Partners.

Potrivit acesteia, există anumite indicii ce provin din interiorul fabricilor care se vor ocupa de producția noului iPhone 8, care ne arată că Apple va începe să asambleze terminalul mai devreme anul acesta, mai exact în luna Iunie. Însă, chiar dacă asta pare o veste bună pentru fanii companiei, nu înseamnă că Apple va și lansa terminalul mai devreme decât de obicei.

Mai mult, se pare că Apple va produce cu 30% mai multe modele de iPhone 8 în prima luna decât o face de obicei, atunci când pregătește lansarea unui nou terminal din seria iPhone.

Dar, având în vedere că iPhone 8 se așteaptă ca în sfârșit să vină cu un nou design, total diferit față de cel cu care ne-a obișnuit Apple deja de 3 ani, și aici vorbim despre iPhone 6, iPhone 6S și iPhone 7 care arată la fel, este de înțeles faptul că gigantul din Cupertino trebuie să înceapă producția mult mai devreme decât o face de obicei.

Începerea producției terminalului mai devreme ar acorda timp suficient pentru Apple să rezolve eventualele probleme care ar putea să apară în procesul de fabricație a noului iPhone8. Asta înseamnă că sunt șanse mari ca în Septembrie, când terminalul va fi lansat, acesta să nu mai prezinte diferite probleme, așa cum s-a întâmplat cam aproape cu fiecare nou model de iPhone lansat până acum, probleme ce urmau să fie rezolvate în următoarele loturi produse de companie.

Zvonurile sugerează o schimbare majoră a telefonului iPhone 8. Acesta ar urma să dispună de un ecran OLED edge-to-edge de peste 5 inch, cu o carcasă din sticlă cu senzorul de amprentă Touch ID implementat direct în ecran.

Pe lângă toate acestea, se așteaptă de asemenea ca noul iPhone 8 să poată fi încărcat folosind tehnologia wireless. Evident, vorbim totodată și despre implementarea unui procesor mai puternic, de tip A11, senzori mult mai avansați, un nou motor haptic pentru funcțiile 3D Touch și, cum să nu, o cameră mai bună.

BlueFin Research Partners susține de asemenea că Apple va lansa anul acesta și noi generații ale terminalelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus, denumite în continuare cu „S”.